Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Spinazie met kikkererwten!

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Was de bladspinazie heel goed en dan de kroontjes eraf halen!! Rul de gehakt alvast in de pan! als t vlees gaar is doe je er een beetje spinazie bij zodat je t vlees bedekt en dan een laagje kikkererwten erbij en dan de uienringen erbij doen niet zoveel een kleine beetje en 1 knoflook raspen en dan de kruiden erbij, paprikapoeder, peper en zout!

En maak dus laagjes van spinazie, kikkererwten, ui, knoflook en kruiden, totdat alle groente op is! Giet dan olijfolie over t gerecht, niet teveel! En dan de 2 bouillonblokjes erbij doen en de liter water! Dan de deksel op de pan en gaar laten worden!

Laat nog wel wat saus over, want dan kan je t gerecht met brood eten!

En dan in een grote schaal leggen en serveer met brood en olijven!!

Dit is echt heerlijk en makkelijk!!

Mobiele versie afsluiten