Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Was en snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Maak een sausje van olijfolie, citroensap, kipkruiden/andere kruiden, citroensap, knoflook (geperst)en ui in blokjes.

De kip laten marineren in dit sausje. Schijfjes champignons met klontje boter in een pan, crème fraische en kaas erbij.

Even laten koken en dan zout en peper naar smaak toevoegen. Niet vergeten af en toe te roeren! Tagiatelle in een pan met water laten koken en i.p.v zout kan je boullion gebruiken, dit geeft een extra smaakje aan de pasta.

Olijfolie in een wok, kip erin, peterselie erbij en eventueel kruiden. Als alles gaar is, serveer je alles op een aparte bord. 

Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!

Mobiele versie afsluiten