Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Turks gebakje

Turks gebakje

Turks gebakje. Je hebt nodig, voor de bak die ik heb gebruikt (grootte van een doorsnee lasagneschaal.

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Doe de Creme Fraiche in een mengkom en doe daarbij suiker en de druppels amandelaromo en meng goed samen. Neem vervolgens je schaal en smeer er een laagje Creme Fraiche in en leg daar op naast elkaar de chocolade thee biscuitjes, doe daar weer een laag Creme Fraiche op en werk zo in lagen door en zorg dat je eindigt met een laag Creme Fraiche.

Neem vervolgens de stukken chocolade en rasp deze boven op de schaal tot dat de bovenkant geheel bedekt is met witte, melk en pure chocoladerasp.

Dek het af en leg het nu in de koelkast neer en laat het minimaal een nacht, liefst nog ietsje langer staan zodat het één zachte en stevige massa wordt.

Daarna in snijden en smullen maar..

Mobiele versie afsluiten