Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Bereiden aardappeldobbeltjes gaar bakken volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen.

Turkse worst in blokjes snijden en in een pan met olijfolie opbakken. 3 eetlepels sambasaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen.

Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van sambasaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen.

Salade garneren met garneermix en mosselen.

Lekker voor mensen die van pittig houden.

Mobiele versie afsluiten