Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Vegatarische loempia’s

Vegatarische loempia's

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Raspt de wortel en de ui bij elkaar, en maak de prei zo klein mogelijk.

Laat in die tussen tijd de mihoen zacht worden door het in een bakje met water te zetten en 10 min laten intrekken.

Je kan zelf altijd na keus vlees erbij doen of kip maar deze zijn vegatarisch.

Snijd dan het bosuitje en gooi die als laatst door de groenten. Laat alles even goed bakken tot het klein en zacht is en gooi dan de mihoen erdoor heen en bak alles samen mee. Laat het daarna afkoelen (niet in de koelkast!) en begin met de loempia's. Ik heb geen foto's van hoe je ze moet vouwen maar achterop het loempia pakketje staat het wel uitgelegd.

Maak met meel en water een klein mengseltje om de loempia's dicht te plakken zodat ze niet open gaan bij het bakken.

Mobiele versie afsluiten