Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Vis ovenschotel

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Ontvel en ontpit 3 van de tomaten doe ze samen met de ui, cosbar, zout, peper, komijn in een blender tot een saus mixen (half pepertje er ook bij doen voor wie dit wil).

Spoel de vis filets af onder de kraan en dep ze droog.

Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de vis erin.

Beetje zout en peper op de vis strooien. Hierop een laag aardappelschijfjes hierop de reepjes paprika snij de overgebleven 2 tomaten in dunne plakjes en leg deze bovenop de de paprika.

Schenk de saus over de schotel en plaats hem in de oven 180 graden. Ongeveer 45 minuten (of prik even in de aardappel of ze gaar zijn).

lekker met brood
je kan het ook op het vuur in een tajin maken alleen dan duurt het iets langer.

Mobiele versie afsluiten