Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Vis sandwich

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Tonijnvulling
Je doet 20 olijven in de mixer, daarna snij je 1 grote ui grof waarna
je de helft van de ui bij de olijven in de mixer doet. Dan doe je er een beetje zout en peper bij en haal je het vocht uit het blikje tonijn.
Het blikje tonijn voeg je bij in de mixer en je voegt er 2 afgestreken lepels mayonaise bij..
Dit geheel mix je tot het helemaal glad is.
Krabvulling
Je haalt net zoals bij het blikje tonijn alle vocht uit het blikje met krab dit doe je daarna in de mixer.
Hierbij voeg je 2 eetlepels cocktailsaus en een kwart van de grote ui die je al eerder had gesneden voor de tonijnvulling.
Dit mix je tot het glad is.
Zalmvulling
Ook hierbij haal je eerst de vocht eruit en dit doe je in de mixer met daarbij de rest van de grof gesneden ui hierbij voeg je ook 2 eetlepels niet afgestreken cocktailsaus bij en dit mix je ook tot het glad is.
Sardine vulling
Snij het kleine uitje ook grof en voeg hierbij +/- 20 olijven 3
eetlepels mayonaise en een beetje peper en zout dan haal je het vocht van de sardines uit het blikje en voeg je dit ook bij in de mixer waarna je dit ook mix tot een gladde laag.
De sandwich opbouwen
Je kan de korstjes eraf snijden maar deze kan je ook er op laten.. Smeer beide kanten van het brood in met smeerkaas, pak dan 1 stuk en doe hierop de tonijnvulling.
Hier boven op leg je een stuk met smeerkaas besmeerd brood en daarop doe je de krabvulling.
Ga zo door tot het brood op is met de andere vullingen erbij.
De bovenkant, zijkanten en de onderkant is besmeerd met smeerkaas dus hier hoeft geen vulling op.
Als het te groot is kan je er ook 2 sandwiches van maken

Cocktailsaus is haram dit kan je vervangen door een andere saus die een beetje de zelfde smaak geeft.

Mobiele versie afsluiten