Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je er een lekkere knapperige stokbroodje bij neemt……..

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Kook de aardappels 10-15 minuten, of totdat ze bijna gaar zijn (prik met een vork om te zien of ze gaar zijn). Laat ze uitlekken. Laat de frankfurters 5 minuten sudderen in een pan met water, laat ze uitlekken en houd ze warm.

Verwarm de olie in een grote bakpan, laat de peterselie, lente-ui en selderij 2 minuten op een vuur zacht worden. Voeg de zure room en mosterd toe. Snijd de worstjes schuin in stukjes van 2 cm. Doe ze in de pan met de aardappels.

Breng de salade op smaak met zout en peper en schep hem voorzichtig rond.........

Eet smakelijk

Mobiele versie afsluiten