Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Worstenbroodjes (mini)

Worstenbroodjes (mini)

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Laat de bladerdeeg ontdooien, snij de bladerdeeg door midden (als je grote wil maken laat ze dan heel).

Smeer met een lepeltje een beetje satésaus over de bladerdeeg (als je er niet van houdt kan je het ook weglaten.

Leg er een knakworstje op, rol de bladerdeeg op.

Druk met de vork de randjes dicht. Werk ze allemaal af en leg het op een met bakpapier beklede ovenplaat.

Bestrijk de broodje, smet het eigeel, en laat ze in een voorverwarmde oven op 220 graden mooi goudbruin worden.

En klaar is kees.

Je kan ook verse sousis gebruiken, als je niet van die knakworstjes houdt. Bak de sousis wel even in een koekenpan voordat je ze in het bladerdeeg rolt, laat dan ook de satésaus achterwege.

Lekkere snack

Mobiele versie afsluiten