Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Zalm & prei in bladerdeeg

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Je laat de bladerdeeg ontdooien, je snijd de prei in ringen(heel smal)je wast die. Laat 'm in een vergiet uitlekken. Snij de zalm in reepjes, doe olijfolie in een koekenpan gooi de prei erin laat die 3 min sudderen, dan de zalm erbij, zout en zwarte peper laat alles nog 5 min samen prutten en dan van het vuur afhalen, laten afkoelen en dan in de bladerdeeg doen. klop een eitje en smeer de bladerdeeg in nadat je de inhoud er in hebt gedaan.

Bladerdeeg:

Doe de inhoud in het midden en breng alle hoekjes naar elkaar en zo maak je een mooi pakketje 😀 smeer ze in met eitje op de bakplaat met bakpapier en dan ongv.20 min de oven tot ze goud bruin zijn en klaar zijn ze!

als jullie je foto willen zien dan ga ik ze maken en dan zet ik er een foto bij;)

Gr.Tiima

Mobiele versie afsluiten