Zandkoekjes versierd met chocolade en walnoten

2006-10-20
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 250 gram boter
    250 suiker
    1/4 zakje bakpoeder
    2 eieren
    2 eetlepels koud water
    500 gram meel
    heel klein beetje zout
    250 gram walnoten of amandelen etc.
    250 gram chocoladerepen

Werkwijze

Stap1

  • suiker met de boter vermengen tot je een soort creme-achtige massa krijgt.
  • eieren met het water mixen en bij de suiker en boter doen
  • bakpoede, zout en eetje bij beetj het meel aan het mensgel toevoegen
  • Goed mengen tot je een mooi, zacht samenhangend deeg hebt.
  • zet het deeg afgedekt 15 min in de koelkast.
  • Rol het deeg met een deegroller uit tot een lap van een halve centimer dik, en snij er mooie kleine rondjes uit.
  • leg de koekjes op eenmet bakpapier bekledebaplaat.
  • In de ovenop 150 graden. tot ze lichtbruin zijn.
  1. Laat de koekjes afkoelen.
  2. Doe met een lepel wat chocolade op het midden van het koekje.
  3. Leg er eenhalve walnoot op en laat de chocolade drogen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.7 / 5)

2.7 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sami aan 22-10-2006

    waneer komt de foto?

  2. Geplaatst door Keukenflop aan 04-02-2007

    Ja, ben benieuwd naar de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.