Creamy dreamy cocos cake is een cake met geroosterde amandelen en cocos omhuld met gecondenseerde melk en…. nog meer cocos
Ingrediënten
- 500 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
250 gr bloem
250 gr fijne smida
300 ml olie
400 ml melk
100gr kokos voor in het beslag en nog ong 200 gr voor het bestrooien
100 gr amandelen
ong. half blikje gecondenseerde melk
een zakje bakpoeder
4 grote eieren
Werkwijze
Stap1
Ontvel de amandelen en bak ze droog in de pan en snijdt ze dan fijn ( of maal ze maar niet te fijn) en laat ze afkoelen
Doe de smida met de cocos in een kom en roer daar de melk doorheen
Doe dan in een andere schaal de olie en vanille- en suiker doorheen
Klopt daar een voor een de eieren door roer daar de bloem en bakpoeder doorheen
Doe daar weer het smida cocos mengsel doorheen en de amandelen
Meng dat goed doorelkaar en giet dit in een ingevette en bebloemde bestillablik
Doe dit op 160 C heteluchtoven (gewone denk ik ong 170 /180C) 45 min in de oven (nogmaals als de sateprikker er droog uit komt is ie gaar)
Verdeel de gecondenseerde melk over de cake en bestrooi m dan met de rest van de cocos tot ie goed bedekt is