Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Crostinis met tonijntapenade

Crostinis met tonijntapenade

Foto: AH

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen.

Stap2

Bosuitjes in ringetjes snijden. Olijven, kappertjes en tonijn laten uitlekken en samen met ansjovis en rest van olie pureren in keukenmachine of met staafmixer.

Stap3

Bosui door tapenade scheppen.

Stap4

Stokbrood onder grill in ca. 2 minuten goudbruin roosteren (= crostini's).

Stap5

Tapenade op smaak brengen met zout en peper. Tapenade serveren op crostini's.

i.p.v. crostini’s kan je marokkaans of Turks brood gebruiken – Foto: AH

 

 

Mobiele versie afsluiten