Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gevulde broodjes

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Meng alle ingredienten met een garden behalve loempiadeeg. Pak vervolgens 1 vel loempiadeeg en doop deze in de kom die gevuld is met de ingredienten haal het vervolgens eruit, en wring beetje uit, en maak de vel in zijn oorspronkelijke vierkant op het aan recht. Besprooi het met beetje suiker over het gehele deeg vouw het vervolgens als een mhansa {de ene punt oprollen tot het midden, vervolgens doe je het zelfde met de andere kant, vervolgens rol je hetop}.

Bestrooi vervolgens op de bovenkant klein beetje suiker doe dat zo met alle 40 stuks loempiadeeg, vervolgens doe je het op bakpapier in de oven op ongeveer 160 graden, ongeveer 15 a 20 minuten, je kunt ook vullen met gehakt of spinazie, vis of wat je dan ook maar wilt.

Iinsallah is het zo duidelijk.

het is makkelyk maar kost wel een beetje tyd als je veel maakt

Mobiele versie afsluiten