Gevulde broodjes

2009-05-28
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak loempiadeeg van 40 stuks,
    doe de volgende ingredienten in een grote kom,
    3eieren,
    300 gram melk ,
    300 gram olie ,
    300 gram yoghurt,
    1 bakpoeder

Werkwijze

Stap1

Meng alle ingredienten met een garden behalve loempiadeeg. Pak vervolgens 1 vel loempiadeeg en doop deze in de kom die gevuld is met de ingredienten haal het vervolgens eruit, en wring beetje uit, en maak de vel in zijn oorspronkelijke vierkant op het aan recht. Besprooi het met beetje suiker over het gehele deeg vouw het vervolgens als een mhansa {de ene punt oprollen tot het midden, vervolgens doe je het zelfde met de andere kant, vervolgens rol je hetop}.

Bestrooi vervolgens op de bovenkant klein beetje suiker doe dat zo met alle 40 stuks loempiadeeg, vervolgens doe je het op bakpapier in de oven op ongeveer 160 graden, ongeveer 15 a 20 minuten, je kunt ook vullen met gehakt of spinazie, vis of wat je dan ook maar wilt.

Iinsallah is het zo duidelijk.

het is makkelyk maar kost wel een beetje tyd als je veel maakt

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door ummsalman aan 31-05-2009

    sorry, maar ik snap helemaal niks van deze beschrijving…

  2. Geplaatst door gerda aan 01-06-2009

    volgens mij klopt het niet helemaal

  3. Geplaatst door abouzainata aan 04-06-2009

    ik heb het wat duidelyker gemaakt,het klopt wel,insallah worden jullie hier wat wyzer van

  4. Geplaatst door sihamkleuter aan 11-06-2009

    het is borek! maar zoals ik die maak, hioort er nog gebrokkelede fetakaas bij, en peterselie en je rolt het op en daarna weer als een slak en dan in de oven, du shet klopt wel wat abouzainata schrijft

  5. Geplaatst door hammoudi aan 19-06-2009

    nou ik snap het helemaal niet, kan het wat duidlijker a.u.b

  6. Geplaatst door ilhame87 aan 29-03-2010

    gram? bedoel je liters? of ml of Cl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.