Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gevulde sardines

Gevulde  sardines

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

BISMILLAH !!!

sardines schoonmaken, de schubben verwijderen.

heel voorzichtig ontgraten.

Paprika's en spaanse pepers in kleine blokjes snijden, de knoflook uitpersen. Hieraan de peterselie, kosbar en zout en peper toevoegen.

Leg nu een sardientje opengeklapt met de binnenzijde naar boven voor je . Leg een beetje van de vulling op de vis en bedek hem met een ander sardientje ( het veleletje nu naar boven).

Vul zo alle sardientjes. Haal de pakketjes door de bloem en bak ze in de olie.

Serveer met lekkere salades en stokbrood en natuurlijk

een grote berrad attay met nanna.

Leuk als onderdeel van een buffet met verschillende andere soorten vis.

Dit kookboekje heb ik al bijna 22 jaar. Was volgens mij het 1e marokkaanse kookboekje in Nederland. haha van hem heb ik de eerste Marokkaanse kookkunsten geleerd

Mobiele versie afsluiten