Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Overheerlijke griesmeelcake

Overheerlijke griesmeelcake

Overheerlijke griesmeelcake

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Pak een kom doe daar de eieren 1 voor 1 in, dan de suiker en de vanillesuiker en later de olie en de yoghurt. Vervolgens doe je de griesmeel erbij en dan de bakpoeder. Dit mix je heel goed door elkaar!
Vet een bakvorm in en doe hier het beslag in.
Doe dit in de oven voor 20 a 25 minuten op 175 graden!
Op een laag vuurtje laat je de water koken en voeg je er een theelepel suiker er aan toe. (Dit doe je op de cake voordat je de chocolade erover heen doet)

*Haal het uit de oven en doe de water/suiker mengsel erop en laat dit even afkoelen. Later doe je er de gesmolten chocolade erover heen en bestrooi dit met hagelslag.
Bsahatkoum

Mobiele versie afsluiten