Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven

Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen in een grote bord met saus daarop, de vis en bestrooi met beetje peterselie. Marokkaans brood natuurlijk niet vergeten 🙂

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Voor marinade vis: alles samen mengen Vis insmeren.

Stap2

Olie in tajinepan uien aanbakken dan paprikamix en look erbij 5 min stoven dan tomaten, kruiden, tomatenpuree , bouillonblok erbij doorheen mengen, deksel erop 15 min stoven.

Stap3

Ondertussen vis krokant aanbakken aan alle kanten in beetje zonnebloemolie.

Stap4

Citroenreepjes, olijven en koriandermix in de pan bijmengen daarop de vis leggen deksel erop en nog 20 min laten stoven op zacht vuur.

Stap5

Dien op in grote bord met saus daarop de vis en bestrooi met beetje peterselie ❤

Mobiele versie afsluiten