Cake met kokos, weer een cake maar dit keer met een andere vulling.
Ingrediënten
- - 3 eieren
- 75 gram boter
- 20 gram witte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1/2 zakje bakpoeder
- 150 gram geraspte kokos
- 200 gram bloem
- 2 eetlepels melk
Voor de Garnering
- 100 gram honing
- 1 theelepel oranjebloesemwater
- 50 gram geraspte kokos
Werkwijze
Stap1
Verwarm de over voor op 200 'c. Mix de eieren boter basterdsuiker vanillesuiker en bakpoeder tot een luchtig geheel.
Voeg de geraspte kokos en de bloem toe en daarna beetje bij beetje de melk, tot je een romig beslag hebt. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake 30 minuten in de oven. Controleer met en satéprikker of de cake al gaar is: wanneer er nog beslag aan de prikker blijft kleven, is de cake nog niet gaar.
Laat de honing en het oranjebloesemwater vloeibaar worden in een pannetje. Giet dit over de cake zodra hij gaar is en bestrooi de cake met kokos.