Cake met kokos

2015-01-16
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Cake met kokos, weer een cake maar dit keer met een andere vulling.

Ingrediënten

  • - 3 eieren
    - 75 gram boter
    - 20 gram witte basterdsuiker
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 1/2 zakje bakpoeder
    - 150 gram geraspte kokos
    - 200 gram bloem
    - 2 eetlepels melk
    Voor de Garnering
    - 100 gram honing
    - 1 theelepel oranjebloesemwater
    - 50 gram geraspte kokos

Werkwijze

Stap1

Verwarm de over voor op 200 'c. Mix de eieren boter basterdsuiker vanillesuiker en bakpoeder tot een luchtig geheel.

Voeg de geraspte kokos en de bloem toe en daarna beetje bij beetje de melk, tot je een romig beslag hebt. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake 30 minuten in de oven. Controleer met en satéprikker of de cake al gaar is: wanneer er nog beslag aan de prikker blijft kleven, is de cake nog niet gaar.

Laat de honing en het oranjebloesemwater vloeibaar worden in een pannetje. Giet dit over de cake zodra hij gaar is en bestrooi de cake met kokos.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door fati aan 25-10-2005

    welke cake vorm moet het zuster

  2. Geplaatst door sallywoman aan 26-10-2005

    Een ronde blijft het kokos er mooi op zitten.

  3. Geplaatst door Mariam aan 08-05-2017

    Het hele recept klopt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.