Recipes from Ingredient: Honing
Honing is een natuurlijke zoetstof die door honingbijen wordt gemaakt, met de door hen verzamelde nectar als hoofdingrediënt. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. De bijen veranderen de nectar in honing door er enzymen aan toe te voegen en door het overtollige vocht van de nectar te laten verdampen.
Couscous met vlees en uien-rozijnensaus
Deze heerlijke Marokkaanse couscous met malse stukken vlees en een zoete uien-rozijnensaus is ideaal voor ...
Lees meerMarokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen
Een rijke, smaakvolle tajine met malse stukken rundvlees, zoete pruimen, en knapperige amandelen, perfect voor ...
Lees meerKnapperige gezonde salade
Daar ben ik weer met een salade! Deze knapperige gezonde salade vond mijn zoontje zo lekker! ...
Lees meerSalade met geroosterde wortel kipfilet en honing
Toen ik een tijd geleden iets mocht kiezen van de blog Samenbourgondisch, sloeg ik ook ...
Lees meerMsemmen met amandelen en honing recept
Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun ...
Lees meerMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Lees meerKaasrolletjes
Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek ...
Lees meerBaklava met amandelen en walnoten
Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...
Lees meerAmlou met extra gezonde ingrediënten
Het recept van zelf gemaakte Amlou met extra gezonde ingrediënten. Het is niet alleen erg ...
Lees meer