Recipes from Ingredient: Honing
Honing is een natuurlijke zoetstof die door honingbijen wordt gemaakt, met de door hen verzamelde nectar als hoofdingrediënt. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. De bijen veranderen de nectar in honing door er enzymen aan toe te voegen en door het overtollige vocht van de nectar te laten verdampen.
Mini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof ...
Lees meerHoningkoek
Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ...
Lees meerBriwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes
Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te ...
Lees meerGevulde beghrir
Baghrir, pannenkoeken met 'duizend' gaatjes. Een pannenkoek naar Marokkaans recept die aan één kant wordt ...
Lees meer