Harchakoekjes in de vorm van ghribia

2020-02-22
Harchakoekjes in de vorm van ghribiaHarchakoekjes in de vorm van ghribia ingridientenHarchakoekjes in de vorm van ghribia bolletjesHarchakoekjes in de vorm van ghribia binnen kant
  • Opbrengst : 25
  • Porties : nvt
  • Bereidingstijd : 15m
  • Kooktijd : 15m
  • Klaar in : 40m
Beoordeel dit recept:

Hoe je Harchakoekjes maakt in de vorm van Ghribia. Ze zijn makkelijk en snel te maken. Heerlijk met thee of koffie bij het ontbijt 🙂

Ik heb 25 hrichaat gekregen.

Harchakoekjes in de vorm van ghribia ingridienten

Ingrediënten

  • - 400g fijne Smida
  • - 1 glas melk
  • - 1/2 (half) glas zonnebloemolie
  • - 1 zakje bakpoeder
  • - 1 zakje vanillesuiker
  • - 1 kleine lepel zout
  • - 3 grote lepels suiker
  • - 1 grote lepel jam/confituur
  • - 1 grote lepel gesmolten boter
  • - bord met fijne smida voor het dippen

Werkwijze

Stap1

Meng eerst de vloeistoffen, melk, olie, boter en jam

Stap2

Voeg vervolgens zout, suiker,bakpoeder, vanillesuiker toe, meng goed.

Stap3

Voeg daarna fijne griesmeel toe, meng goed tot een glad mengsel en laat het mengsel 5 minuten rusten.

Stap4

Maak kleine bolletjes in de grote van een walnoot (zie foto / filmpje). Daarna dippen in Smida. Harchakoekjes in de vorm van ghribia bolletjes

Stap5

Zet ze in de oven op 170 graden. Bakken tot ze goudbruin worden.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 16
Beoordeel dit recept

16 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.