Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes
Heerlijke zachte Marokkaanse Harchakoekjes in een creatieve bloemvorm, ideaal voor feestelijke gelegenheden of bij een ...
Lees meerMarokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten
Ontdek het recept voor Marokkaanse Seffa, een zoet gerecht met kaneel, poedersuiker en noten. Perfect ...
Lees meerMarokkaanse Visbestilla
Een knapperige en smaakvolle visbestilla, ideaal voor een feestelijke tafel.
Lees meerHarchakoekjes in de vorm van ghribia
Hoe je Harchakoekjes maakt in de vorm van Ghribia. Ze zijn makkelijk en snel te ...
Lees meerFruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache
Een frisse fruittaartje met kiwi en aardbei. In plaats van banketbakkersroom gevuld met witte chocolade ...
Lees meerVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Lees meerKumpir van zoete aardappel
Een paar keer per week houd ik Vega dagen aan. Heerlijk en ik kan mijn ...
Lees meerChocolade paastaart
Pasen komt er weer aan en de winkels liggen vol paaseitjes! Ik ben er zelf ...
Lees meerMarokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes
Marokkaanse Briwat be louz of amandeldriehoekjes, wie kent deze heerlijke koekjes niet. Deze zijn een ...
Lees meerKaas-uien broodjes
Het recept van heerlijke Kaas-uien broodjes. Ze smelten in je mond en ze laten je huis ...
Lees meer