Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

2018-12-23
  • Opbrengst : 1 cake
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 40m
  • Klaar in : 60m
Beoordeel dit recept:

Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met videorecept

Ingrediënten

  • - 200 gram bloem
  • - 4 eieren
  • - 60 gram walnoten
  • - 250 gram pistache noten (minder mag ook afhankelijk van hoe je de smaak wil hebben)
  • - 1 citroen (optioneel, voor de citroensap)
  • - 130 gram (vanille)suiker
  • - 1 zakje bakpoeder

Werkwijze

Stap1

Mix de eieren met suiker tot een romig mengsel. Daarna zeef bloem met bakpoeder en voeg dit toe.

Stap2

Voeg de grof-fijne mix toe aan het beslag (houd wat opzij voor de versiering. Voeg vervolgens de citroensap toe

Stap3

Vet een bakvorm in en stop de cake voor 40 minuten in de oven op 180 graden. Kijk daarna of het gaar is.

Stap4

Laat de cake afkoelen en versier het eventueel nog.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.