Auberginebeignets

2013-09-27
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Dit heb je nodig:
    - 2 aubergines;
    - 2 eieren;
    - bloem;
    - 1/2 koffielepel paprikapoeder;
    - zout en peper naar smaak;

Werkwijze

Stap1

Zo maak je het:

Snijd de aubergines in plakken.

Klop de eieren los in een diep bord samen met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak.

Haal de plakken aubergine door het eimengsel en daarna door de bloem.

Zorg dat de bloem goed rondom de aubergineplakken zit.

Bak de auberginebeignets in een laag hete zonnebloemolie in een koekenpan aan beide zijden goudbruin.

Laat goed uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.