Vegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood

2005-10-05
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 rode uien
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 1 kleine winterwortel
  • - 3 eetlepels olijfolie
  • - 2 blikjes gekookte linzen (a 400 g)
  • - 2 potten peperonata (a 190 g)
  • - 100 g gemalen pittige kaas (bijv. grana padano)
  • - 1 marokkaans (brood)

Werkwijze

Stap1

Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.

Linzen laten uitlekken.

Linzen en paprika toevoegen en schotel door en door verwarmen. Schotel met kaas garneren en met Marokkaans brood serveren.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Energie

    435 kcal
  • koolhydraten

    48 g
  • Eiwitten

    24 g
  • vet

    16 g
  • verzadigd vet

    0 g

Reacties (5)

  1. Geplaatst door culimam aan 07-02-2006

    Dit lijkt me erg lekker. Ga het zeker proberen.

  2. Geplaatst door mila9 aan 30-03-2006

    sorry hoor maar wat is peperonata ??

  3. Geplaatst door OumAbdullah aan 21-04-2009

    Klinkt heerlijk

  4. Geplaatst door sadiye aan 23-04-2009

    wat zijn linzen?

  5. Geplaatst door sadiye aan 23-04-2009

    sorry peperonate bedoel ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.