Shoda Tandoori Chicken

2012-08-08
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 ml magere yoghurt
    - 2 stuks kippebouten met bil
    - 50 gr tandoori- kruiden
    - 3 tas basmati- rijst
    - verse koriander
    - 1 stuk verse limoen
    - 1 stuk naan brood

Werkwijze

Stap1

Meng in een pot de yoghurt en tandoorikruiden.

Ontdoe het vel van de kippenbillen en maak sneetjes in het vlees, let daarna de billen in de marinade en laat rusten voor een uur.

In een voorverwarmde heteluchtoven van 180 graden de billen laten garen voor ongeveer 40 minuten.

Serveren op een bord met de rijst, beetje tomaten, gegarneerd met verse koriander.

Tip: beetje verse limoen sprenkelen over het bord

SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (0)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.