Omelet met Fetakaas

2009-09-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingredi?«nten:
    -4 Eieren
    -Turkse Fetakaas; naar eigen hoeveelheid
    -4 eetlepels Olijfolie
    -Zout (naar eigen smaak)

Werkwijze

Stap1

Kluts de eieren goed door elkaar voeg de zout er aan toe. Doe vervolgens de olijfolie en de geklutsen eieren in de koekenpan. Voeg direct de fetakaas in kleine stukjes bij de eieren (dit over het gehele omelet). Laat nu het omelet rustig gaar worden op een zacht vuurtje. Het omelet niet omkeren. Serveer de omelet om een bord en voeg eventueel nog scheutje olijfolie op het omelet. Dit kun je eten met Marokkaans brood met daarnaast nog en kopje Marokkaanse thee.........heerlijk is dit.

Een heerlijke start van de dag!

Succes!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.