Marmer muffins

2018-03-03
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 40m
Beoordeel dit recept:

Het recept van Marmer muffins. Net gebakken voor late bezoek. Ze makkelijk te maken en handig als je onverwacht bezoek krijgt. Ze zijn lekker bij de koffie of thee.

Ingrediënten

  • - (+/-) 180 g bloem
  • - 180 ml olie of roomboter
  • - 200 g suiker
  • - 4 eieren
  • - 2 volle etlp cacaopoeder gezeefd
  • - 30 ml melk
  • - 2 vanillesuiker zakjes
  • - 1 zakje bakpoeder gezeefd
  • - Bakvormen te koop bij Alie expres

Werkwijze

Stap1

Klop de eieren met de suiker en de olie. Voeg daarna de overige ingrediënten toe behalve de bakpoeder als laatst bij voegen tot je alles hebt gemixt. Voeg nu de bakpoeder roer dit goed door.

Stap2

Vul eerst alle bakvormen met 1 ijsschep lepel. De rest van de deeg die nog in de kom is voeg je cacaopoeder toe roer dit goed door. Verdeel de bruine chocolade beslag over de witte bakvormen beslag ,met een lepel tot je alles hebt verdeelt over alle muffins . Met saté prikker maak je 1 draai in al de vormen voor de marmer effect.

Stap3

In de voorverwarmde oven op 170 graden. Bak je de cake op 170 graden tot hij gaar bruin is voor ongeveer 15 /20 minuten. Zet ze gelijk op taartrooster om af te koelen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 23
Beoordeel dit recept

23 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.