Dagschotel: fusion groentemix

2011-03-30
  • Porties : 5
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 rode uien in ringen,
    3 teentjes knoflook,
    4 wortels,
    4 stronken prei,
    ongeveer 150 gr. (diepvries) sperziebonen
    en 100 gr. (diepvries) erwten.
    cajunkruiden,
    gemberwater,
    surinaamse marinade. (potje van het merk Swiet Motto)
    200 gr. taugé.
    250 gr. tofu in blokjes en gemarineerd in shoyu.

Werkwijze

Stap1

uien en knoflook fruiten, 2 theelepels cajunkruiden toevoegen, wortels en prei paar minuten meefruiten, sperziebonen en erwten toevoegen,  halve liter gemberwater erbij aan de kook brengen, 2 eetlepels surinaamse marinade erbij en zachtjes laten pruttelen tot het gaar is. Aan het eind de tauge erbij voegen en zout en peper naar smaak.  De groentemix kan zo met rijst gegeten worden, maar kan ook in een tortillawrap, paar minuten in de oven en dan serveren met een sausje van (griekse) yoghurt, munt en knoflook.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Ja
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.