Amandelen pellen

2014-08-29
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
  • Kooktijd : 10m
  • Klaar in : 30m
Beoordeel dit recept:

Hoe je amandelen kan pellen.

Ingrediënten


  • - amandelen
    - Water

Werkwijze

Stap1

Neem amandelen, zoveel als je nodig hebt.

Doe ze in een pannetje met water erbij tot de amandelen onder staan.

Breng dit aan de kook en zet dan het vuur wat lager.

Laat een paar minuutjes koken en giet de amandelen dan af.

Spoel ze af met koud water en laat even uitwasemen.

Wrijf dan de velletjes eraf, je kan ze er zo "uitfloepen".

Leg ze op een theedoek en droog goed af.

Hierna kan je ze malen of eerst even bakken in wat olie en dan malen.

Foto: internet

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , ,
Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Marokkaanse Kiptajine kip met kruiden in tajine

    Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *