Recipes from Ingredient: Noten
Plantkundig gezien zijn noten het zaad van een boom. Noten worden ook wel enkelvoudige dopvruchten genoemd. Dopvruchten behoren tot de droge vruchten en hebben bijna altijd één zaad, met een hout- of steenachtig omhulsel.
Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter
Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met een videorecept
Lees meerVermicelli seffa als nagerecht
Vorig weekend visite gehad, als hoofdgerecht tajine gemaakt met gedroogde pruimen en abrikozen met salades ...
Lees meerMarokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes
Marokkaanse Briwat be louz of amandeldriehoekjes, wie kent deze heerlijke koekjes niet. Deze zijn een ...
Lees meerGriesmeelcake met vanillevla
Griesmeelcake smaakt lekker zacht met smaak van vanille. Heerlijk met een glaasje Marokkaanse thee.
Lees meerAmandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes
Het recept van amandelghribya of amandelkoekje, een van de bekendste Marokkaanse koekjes. Wordt vaak met ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meerAppel notentaart recept met niet te beschrijven geur
Het recept van een de appel notentaart. Dit recept is eigenlijk heel makkelijk. De geur van deze ...
Lees meerMsemmen met amandelen en honing recept
Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun ...
Lees meerMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept
Gedurende mijn tijd dat ik in Marokko heb gewoond heb ik dit gerecht veel gegeten ...
Lees meer