Cordon bleu

2014-09-21
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 kippeborsten (filet)
    - 1 pakje jonge kaas plakken
    - 1 pakje kalkoen ham plakken (halal)
    - groene pesto
    - paneermeel
    - 2 eieren

Werkwijze

Stap1

Snijd de kipfilet in dunne plakken.

Bestrooi ze met zout.

Smeer ze in met groene pesto en leg er een kaas plakje en ham plakje op.

Leg er nu een kipfilet lapje op en leg op een bord.

Ga zo door tot je alle filets op heb.

Zet dit een uur in de koelkast, zodat het wat steviger wordt.

Roer een ei in een diep bord.

En strooi de paneermeel in een diep bord.

Rol de cordon bleu eerst in het eimengsel en dan in de paneermeel en bak in een ruime hoeveelheid olie in de koekenpan. 

(net zoals je vis bakt)

Eet smakelijk!!

Dit recept heb ik van mijn lieve nicht gehad en is echt een aanrader!! Zij gebruikt alleen i.p.v pesto, kipkruiden

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1.5 / 5)

1.5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.