Cordon bleu

2014-09-21
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 kippeborsten (filet)
    - 1 pakje jonge kaas plakken
    - 1 pakje kalkoen ham plakken (halal)
    - groene pesto
    - paneermeel
    - 2 eieren

Werkwijze

Stap1

Snijd de kipfilet in dunne plakken.

Bestrooi ze met zout.

Smeer ze in met groene pesto en leg er een kaas plakje en ham plakje op.

Leg er nu een kipfilet lapje op en leg op een bord.

Ga zo door tot je alle filets op heb.

Zet dit een uur in de koelkast, zodat het wat steviger wordt.

Roer een ei in een diep bord.

En strooi de paneermeel in een diep bord.

Rol de cordon bleu eerst in het eimengsel en dan in de paneermeel en bak in een ruime hoeveelheid olie in de koekenpan. 

(net zoals je vis bakt)

Eet smakelijk!!

Dit recept heb ik van mijn lieve nicht gehad en is echt een aanrader!! Zij gebruikt alleen i.p.v pesto, kipkruiden

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1.5 / 5)

1.5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.