Dadelblaadjes

2014-09-06
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Dadelblaadjes
    - 500 gr margarine
    - 7 soeplepels suiker
    - 7 soeplepels mazhar
    - 2 zakjes vanillesuiker
    - 1 bakpoeder
    - 1 kg bloem
    Vulling:
    - dadelpasta

Werkwijze

Stap1

Meng alles behalve de dadelpasta, tot een soepel deeg.

Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk uit. Snij er nu rondjes uit met een glas, zet op elk rondje een staafje dadelpasta en vouw het rondje nu dicht, langwerpig, en nu met een tangetje versieren net als een blaadje.

Na het bakken (180 graden gedurende 15 min) wentelen in poedersuiker

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.