Flan Pudding

2015-05-17
Ik heb dit zakje flan gebruikt. Je kan ook andere smaken van flan- poeder gebruiken, het is gewoon welke je lekker vindt.
  • Opbrengst : 1
  • Porties : 1
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 liter volle melk
  • 2 zakjes flan- poeder (zie foto)
  • 2 eetlepel suiker
  • Blik cocktail fruit / vers fruit
  • 1 puddingvorm (van een inhoud van 1 liter)

Werkwijze

Stap1

Verwarm de melk in een pannetje. Houd ongeveer 300 ml koude melk om hierin de 2 zakjes flan poeder in te mengen. Voeg in het pannetje melk de suiker aan toe en roer dit tot het opgelost is.

Stap2

Roer met een gader in een kommetje de 300 ml melk en de flan poeder goed door elkaar om klontjes te voorkomen!

Stap3

Wanneer de melk in het pannetje goed warm in voeg je het mengseltje bij de warme melk dat op een zachte vuurtje staat. Blijf dit goed roeren met een garder om klontjes te voorkomen. Blijf ongeveer 5 minuten goed roeren… Giet het mengsel in een vorm en laat het ongeveer een uurtje afkoelen en opstijven.

Stap4

Serveren: Neem een grote bord en leg het bord met de binnenkant op de puddingvorm. Keer het bord met de puddingvorm in één keer snel om en schud de pudding voorzichtig los. Verdeel het fruit om de pudding heen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 18
Beoordeel dit recept

18 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Reactie (1)

  1. Geplaatst door chef Nadia aan 12-12-2015

    lemlih iwoela (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.