Harcha koekjes

2013-03-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 250 gram fijne smida (griesmeel)
    - 250 gram bloem
    - 2 soeplepels melkpoeder
    - 1 koffielepeltje venkel (nefe3)
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 glas zonnebloemolie
    - 1 glas suiker
    - 1 glas water
    - 2 eieren

Werkwijze

Stap1

De ingrediënten samen mengen dan bollen vormen zo groot als een waalnoot

en de koekjes aan een kant in de smida in dempen en bakken tot ze goudbruin zijn

bsaha wa raha

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 35
Beoordeel dit recept

35 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door oumfaissal aan 04-03-2013

    salamoalaykom als er iets wat jullie niet begrijpen over deze harcha koekjes laat mij het weten wasalamo3alaikom

  2. Geplaatst door sara6 aan 18-03-2013

    Hoeveel ml gaat er in een glas bij jou?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.