Hollandse pot, aardappels, groente en vega ballen met jus

2006-01-06
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Gekookte aardappelen
    Gekookte wortel en sperziebonen
    Tivall vega ballen van AH
    3 eetlepels ketchup
    2 eetlepels oestersaus
    scheutje ketjap kental
    roomboter

Werkwijze

Stap1

ik neem aan dat iedereen wel de aardappelen en groente kan koken (met zout), evt nog een klontje roomboter erbij.

De vega ballen bakken in de roomboter (of becel-light spul), dan de ketchup erbij bakken, met de ketjap en oestersaus en een glas water.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 09-01-2006

    simpel maar klinkt heel lekker 🙂

  2. Geplaatst door sadiye aan 13-11-2008

    hmm heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.