Kipsaté a la Marisah

2005-10-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kg kipfilet (laat het door de slager in stukjes snijden, scheelt jou weer werk hihi)
    - 2 grote eetlepels masala kerrie 
    - Flinke scheut Ketjap Kental (van de dirk)
    - 2/3 eetlepels zoute ketjap
    - wat zout (let op die ketjap is al zout)

Werkwijze

Stap1

Alles mengen en de saté zeker een uur laten marineren.

Ik persoonlijk meng alles en prik het meteen op de prikkers en zet het in een schaal in de ijskast. Als het bezoek komt dan bak ik het snel.

Je kun het ook van te voren bakken en even in de oven opwarmen met folie eroverheen.

Lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur…

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door oem_mujahid2 aan 19-10-2005

    mmmm lekker bedankt voor het recept!!!

  2. Geplaatst door Lalakifech aan 05-04-2009

    Waar kan je masala kerrie halen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.