Perencake met speculaaskruiden

2015-12-25
Beoordeel dit recept:

Heerlijke Perencake met speculaaskruiden

Ingrediënten

  • Je hebt een glas nodig waar 200 ml in gaat
  • 1 1/2 glas suiker
  • 4 eieren
  • 1 vaniliiesuiker
  • 1 glas melk
  • 1 glas olie
  • 1 bakpoeder
  • 2 glazen meel
  • 2 peren
  • Speculaaskruiden
  • Beetje kaneel en suiker samen gemengd
  • Geschaafde amandelen.
  • Suikersiroop om erna boven te gieten

Werkwijze

Stap1

Suiker ,vanilliesuiker en eieren goed samen mixen. Dan doe er de olie, melk bij weer goed mixen. Dan de meel en bakpoeder. Het geheel goed mixen zeker zo een 6 minuten.

Stap2

Dan de bakvorm (van 28 cm doorsnee) deze goed invetten en met meel bepoederen. Giet het beslag erin. Dan de geschilde schijfjes peer om het beslag leggen. Strooi er speculaaskruiden, kaneel en suiker bovenop.

Stap3

Bak de cake op 150 graden gaar in ongeveer 50 minuten. Ongeveer op de helft van de tijd. Doe je er wat amandelschaafjes op strooien.

Als de cake gaar is direct wat suikersiroop opschenken.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.