Roti pannekoeken

2014-09-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - ongeveer 200 gram meel
    - 3 eetlepels zonnebloemolie
    - beetje zout
    - lauw water

Werkwijze

Stap1

Kneed bovenstaande tot een mooi soepel deeg. Laat het dan even rusten. Verdeel dan het deeg in kleine bolletjes ( kleiner dan mandarijntjes) . Bestrooi flink wat meel op je werkplek en rol met behulp van een deegroller tot een platte pannenkoek.

Leg hem dan neer je warme koekenpan. Ik heb ze zelf daarna een beetje ingesmeerd met een beetje olie. Dan omdraaien telkens tot de roti helemaal omhoog rijst en bol staat. Ik heb naast de koekenpan op een ander gaspitje een bbq grillplaat neergelegd en ze daar nog even op gelegd zodat ze echt goed omhoog rijzen en op bollen. Werk zo al je bolletjes af.....

Deel dit recept met anderen

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.