Spaghetti met rode pestosaus

2016-09-17
  • Bereidingstijd : 10m
  • Klaar in : 20m
Beoordeel dit recept:

Spaghetti met rode pestosaus is een heerlijk en makkelijk recept, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond.

Een ideaal gerecht voor het gezin, dat eigenlijk niet fout kan gaan.

Ingrediënten

  • 250 tot 500 gram spaghetti (Ligt eraan hoe sterk je de smaak wil hebben)
  • 190 gram rode pesto
  • 3 knoflookteentjes, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 EL kookroom
  • Olijfolie om in te bakken

Werkwijze

Stap1

Kook de spaghetti gaar en koel het af met koud water.

Stap2

Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de pesto erbij, roer het tot het verwarmd is. Roer vervolgens de kookroom erdoor tot een mooi sausje en schep als laatste de spaghetti erdoor tot het geheel goed verwarmd is. Dit is lekker met wat geraspte kaas.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.