Uiensoep

2008-10-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 40 gram boter
    600 gram uien in ringen
    1 liter runderbouillon
    1 laurierblad
    zout en peper

Werkwijze

Stap1

Boter in een pan smelten en uien zachtjes bakken. Na circa 20 minuten vuur iets hoger draaien en al roerende in 10 minuten de uien goudbruin bakken.

Bouillon en laurier toevoegen en soep 30 minuten zachtjes laten koken. Laurierblad verwijderen en soep op smaak brengen met zout en peper.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sadiye aan 10-10-2008

    ik heb geen larierblad in huis kan ik wat anders gaan gebruiken?

  2. Geplaatst door monique8219 aan 10-10-2008

    dan laat je het gewoon weg. geen probleem hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.