Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

2017-12-30
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met ziet zaytoen (olijfolie) en een kopje ne3ne3 thee. Is echt maar een paar minuten werk!

Ingrediënten

  • Ik gebruik een glas van ongeveer 200 ml
  • - 1 glas fijne smida (fijn griesmeel)
  • - 1 glas grove smida / grof griesmeel. (je mag ook alleen fijne smida gebruiken)
  • - 1 ei
  • - 2 theelepel zout
  • - Half zakje bakpoeder
  • - 150 lauwe melk
  • - boter

Werkwijze

Stap1

Alles ingrediënten goed mixen met een garde. Hierna je koekenpan licht invetten met een beetje boter. Daarna doe je een beetje fijne griesmeel op de bodem. Vervolgens giet je je harcha mengsel erin en laat je het rustig gaar worden.

Eet smakelijk simpel maar ooo zoo lekker.

Succes allemaal!

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 100
Beoordeel dit recept

100 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.