Zachte harsha

2005-10-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kom smida
    - 1 bakpoeder
    - 3 eieren
    - zout
    - suiker
    - melk

Werkwijze

Stap1

- Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel.

- In een msemen koeken pan wat olie smeren.

- Dan een laagje van 5 cm in doen, strooi nog wat smida boven op..

- Dan aan beide kanten bakken..

eet smakelijk...........

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (13)

  1. Geplaatst door soulfa aan 09-10-2005

    Dit ga ik zeker maken. Dit is zo snel klaar.

  2. Geplaatst door miss france aan 09-10-2005

    klopt, dit is een handige recept voor als je niet veel tijd over hebt…

  3. Geplaatst door oembibi aan 09-10-2005

    hij komt nooit uit bij mij jammer genoeg

  4. Geplaatst door miss france aan 09-10-2005

    gewoon blijven proberen, niet opgeven meid!!!

  5. Geplaatst door ibru aan 09-10-2005

    zit er niet veel eieren bij want ik gebruik altijd maar 1

  6. Geplaatst door miss france aan 09-10-2005

    dit is de niet de gewone harsha..dit is een zachte versie

  7. Geplaatst door 2916Smahane aan 10-10-2005

    moet je fijne, middel of groffe smied gebruiken, miss france?

  8. Geplaatst door miss france aan 11-10-2005

    kan met beide

  9. Geplaatst door 2916Smahane aan 12-10-2005

    bedankt ik ga het maken, je hoort nog wel of het gelukt is!

  10. Geplaatst door 2916Smahane aan 13-10-2005

    hoi miss france, ik heb hem gemaakt en was heeeeel lekker, alleen ha ik 1 probleem. toen ik hem wilde omdraaien was de bovenkant nog vlooeibaar en kreeg ik hem wel ogedraaid alleen bleef de helf van het deeg plakken op het bor waar ik hem op heb omgedraaid.ik heb de harsch op laag voor met deksel en zonder deksel laten bakken. hoe draai jij hem om??? en alvast bedankt voor je antwoord en je recept dat je met ons wilt delen.

  11. Geplaatst door miss france aan 13-10-2005

    ik, doe het vuur echt op z’n laagste stand, en bij droogt ie aan de boven kant van zelf, daar na doe ik m op zo’n plate plank en draai m om…
    het heeft wel gesmaakt, dat is mooi ba3da…

  12. Geplaatst door souhaila aan 14-10-2005

    lieve miss france,

    hoeveel smid gaat er in die kom?? en hoeveel suiker gebruik je ongeveer en hoeveel ml melk ongeveer(en moet deze koud of warm zijn??

    Alvast erg bedankt!1
    Groetjes, souhaila

  13. Geplaatst door miss france aan 14-10-2005

    een volle kom..melk op kamertempratuur,
    melk voeg je als laatste, je gooit en kijkt ondertussen totje een beslag hebt…niet te dunebeslag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.