Garnalen spiesen
2009-08-04- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 4 personen
- Porties : 2
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- - 3 el olie
- 4 el fijngehakte peterselie
- 2 tl milde paprikapoeder
- 1\4 tl cayennepeper
- 1\4 tl gemalen komijn
- zout
- 3 teentjes knoflook
- 24 grote gernalen
- 1 citroen
- 3 el fijngehakte koriander
Werkwijze
Stap1
Meng in een schaal de olie met de peterselie, paprikapoeder, cayennepeper, komijn en zout en de geperste knoflook.
Meng de garnalen in de marinade en laat ze daar 30minuten intrekken.
Steek de garnalen per 3 in de spiesjes. snijd de citroen in vieren.Gril tussendoor de spiesjes.Serveer het met de citroen.
Eetsmakelijk!
Het is lekker met een coucoussalade met gegrilde groenten of met chilisaus
Gemiddelde waardering
(4.5 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saartje2009 aan 04-08-2009
hopelijk vinden julie het lekker.
Geplaatst door gerda aan 04-08-2009
worden de garnalen niet gebakken of gegrild
Geplaatst door PrincessChida aan 04-08-2009
Je kan garnalen rouw eten, maar het lijkt mij inderdaad lekkerder als ze gegrild worden.. 😮
Geplaatst door saartje2009 aan 05-08-2009
Srry ik bn vergetn om dat op te schrijven ze moeten gegrild worden.
Geplaatst door E.sma aan 06-08-2009
Hoeveel zout moet er ongeveer in ?
Xx Esma
Geplaatst door saartje2009 aan 09-09-2009
Hoeveel jij wilt
Missgien hou je van veel zout of weinig zout..