Garnalen spiesen

2009-08-04
  • Opbrengst : 4 personen
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 3 el olie
    - 4 el fijngehakte peterselie
    - 2 tl milde paprikapoeder
    - 1\4 tl cayennepeper
    - 1\4 tl gemalen komijn
    - zout
    - 3 teentjes knoflook
    - 24 grote gernalen
    - 1 citroen
    - 3 el fijngehakte koriander

Werkwijze

Stap1

Meng in een schaal de olie met de peterselie, paprikapoeder, cayennepeper, komijn en zout en de geperste knoflook.

Meng de garnalen in de marinade en laat ze daar 30minuten intrekken.

Steek de garnalen per 3 in de spiesjes. snijd de citroen in vieren.Gril tussendoor de spiesjes.Serveer het met de citroen.

Eetsmakelijk!

Het is lekker met een coucoussalade met gegrilde groenten of met chilisaus

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door saartje2009 aan 04-08-2009

    hopelijk vinden julie het lekker.

  2. Geplaatst door gerda aan 04-08-2009

    worden de garnalen niet gebakken of gegrild

  3. Geplaatst door PrincessChida aan 04-08-2009

    Je kan garnalen rouw eten, maar het lijkt mij inderdaad lekkerder als ze gegrild worden.. 😮

  4. Geplaatst door saartje2009 aan 05-08-2009

    Srry ik bn vergetn om dat op te schrijven ze moeten gegrild worden.

  5. Geplaatst door E.sma aan 06-08-2009

    Hoeveel zout moet er ongeveer in ?

    Xx Esma

  6. Geplaatst door saartje2009 aan 09-09-2009

    Hoeveel jij wilt
    Missgien hou je van veel zout of weinig zout..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.