Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven
Deze Marokkaanse kefta tajine met tomatensaus en olijven is vol van smaak en perfect voor ...
Lees meerMarokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven
Een smaakvolle Marokkaanse kip-tajine met ingemaakte citroen en olijven, ideaal voor een traditionele en gezellige ...
Lees meerMarokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven
Een eenvoudige en smaakvolle Marokkaanse tajine met verse zeebaars, citroen en olijven, ideaal voor een ...
Lees meerMarokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen
Een rijke, smaakvolle tajine met malse stukken rundvlees, zoete pruimen, en knapperige amandelen, perfect voor ...
Lees meerVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Lees meerKumpir van zoete aardappel
Een paar keer per week houd ik Vega dagen aan. Heerlijk en ik kan mijn ...
Lees meerGevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui
Vandaag heerlijke gevulde aubergine met gehakt, en rijst met prei en ui. Tijd voor een ...
Lees meerCouscous salade voor 6 personen recept
Gisteren een buffetje gemaakt voor de surprise party van mijn prachtige mooie nichtje. Deze Couscous ...
Lees meerEen verrassende met rijst gevulde kip in een groente-ovenschotel
Ben je weleens inspiratieloos? Heb je verschillende overgebleven groenten in huis en weet je niet ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Lees meer