Paelia rijst met vis

2005-11-07
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • kipfilet
    een rode een groene paprika
    een uitje
    sperzie bonen eenkopje
    een kom vol met ( dopertjes diepvriez) en maiskorrels
    garnalen mosselen (bij dirk diepvriez in bakjes)
    calamares(bij dirk kan en klaar voor frituren).
    peterselie koriander zout peper paprikapoeder saffraan
    tomatenpuree sambal ( knorr voor vis bij marokkaanse slager te kop)

Werkwijze

Stap1

kip in blokjes snijden, olie in pan doen kip gar bakken ui snijden erbij doen, ook paprikaas snijden en erbij doen ook de sperziebonen.erbij op lage voor koken een beker water erbij, als het zachtjes kookt dan doprten erbij doen, dan mosselen en garnallen eerst wassen dan er bij doenin de pan dan alle kruiden erbij doen goed laten koken dan maiskkorels erbij dan als laatst een blikje tomaten puree. dan ben je klaar,

rijst stoven of je eigen manier berijden als rijst gekookt is dan een envelopje saffraan redoor roeren.

voor dat je het opdient olie in pannetje warmen (heet)dan de calamares frituuren

.groete door rijst mengen dan clamares op rand van bord versieren en op het midden van rijst ook een paar leggen.

en opdienen met citroen schijfjes

echt heel lekker ideaal voor bezoek .

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 18
Beoordeel dit recept

18 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door fouz!a aan 19-12-2005

    hmm lekker heb t gemaakt en was lekker

  2. Geplaatst door ouissal aan 21-12-2005

    fouz!a bedankt dat je het lekker vond het is namelijk mijn lievelings gerecht en wilde het met anderen delen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.