Recipes from Ingredient: Mosselen

De mossel is een in zee levend tweekleppig weekdier. De soort wordt ook wel 'gewone' of 'eetbare mossel' genoemd. De schelp van de mossel heeft een blauwzwarte kleur. De binnenkant is parelmoer-glanzend. De maximale lengte is ongeveer 13 cm.

Mosselen met risotto rijst en olijven

Mosselen met risotto rijst en olijven

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...

Lees meer
Mosseltajine met worteltjes

Mosseltajine met worteltjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....

Lees meer
Mosselen met mosterdmayonaise

Mosselen met mosterdmayonaise

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Franse specialiteit,

Lees meer
Vissoep met mosselen en garnalen

Vissoep met mosselen en garnalen

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

een heerlijke vissoep snel gemaakt
NB. afbeelding is van Internet

Lees meer
Visstoofschotel

Visstoofschotel

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 42.107 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Paelia rijst met vis

Recept categorie:
Waardering:(3.3 / 5)

spaans Marokkaans recept

Lees meer
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...

Lees meer
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en ...

Lees meer
Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Lees meer