Recipes from Ingredient: Saffraan
Saffraan is een specerij die gewonnen wordt uit de saffraankrokus, een knolgewas dat behoort tot de familie van de lissen. De oranjerode stampers van deze violetbloeiende plant leveren de zeer kostbare saffraan, die zowel kleur- als smaakstof is. Saffraan zou bovendien een geneeskrachtige werking hebben.
Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Lees meerMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Lees meerMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meerZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Lees meerTajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerMsemmen met amandelen en honing recept
Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun ...
Lees meerHet Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten
Het eerste Valenciaanse paella recept stamt uit de 18e eeuw. Dit gerecht stond voorheen bekend als ...
Lees meerMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Lees meerSpaanse Paella met grote garnalen en drumsticks in een paella pan
Daar is dan het recept waar jullie het meest om gevraagd hebben, Spaanse Paella! Om ...
Lees meer